Teodorovici: Taxa pe activele băncilor va fi modificată

18
Bogdan Teodorovici. Foto: Agerpres.
1 minut de lectură

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, că taxa pe activele băncilor va fi modificată, în prezent variantele fiind discutate cu Asociația Română a Băncilor (ARB).

„Va fi semestrială, se va plăti anual. Haideți că am și dat public câteva elemente din discuția pe care am avut-o cu băncile, săptămâna trecută. Discuțiile continuă, pentru că am avut un grup comun cu cei de la ARB pentru a vedea forma finală a fiecărei propuneri în parte, pentru a vedea cum rămâne și cum se va găsi în textul final”, a afirmat Eugen Teodorovici.

Ministrul Finanțelor a preciziat că în ceea ce privește taxa de 2% din domeniul energiei doar Ministerul Energiei poate da detalii. Teodorovici a precizat că modificarea OUG nr. 114/2018 în ședința de Guvern de marți este exclusă.

Lidia Truică
Jurnalist cu 27 de ani de experiență, din care 23 în presa economică. A debutat în presă in 1993 ca jurnalist la cotidianul Evenimentul Zilei și a continuat să lucreze în mai multe instituții de presă abordând domenii precum agricultura, energie, sanatate.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele