Barna: USR a adoptat protocolul de alianță cu PLUS, dar cu amendamente

119
2 minute de lectură

USR a adoptat un protocol de alianță electorală pentru prezidențiale și un protocol de alianță politică cu PLUS, care are însă o serie de amendamente ce vor fi comunicate partidului condus de Dacian Cioloș, a anunțat Dan Barna, pe Facebook, citat de Mediafax.

„Comitetul Politic al Uniunii Salvați România a votat, sâmbătă, continuarea alianței cu PLUS cu obiectivul de a oferi României o alternativă politică reală. A fost adoptat protocolul alianței electorale pentru prezidențiale și protocolul alianței politice, cu o serie de amendamente ce vor fi transmise către partenerii de la PLUS”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

El a adăugat că alianța nu poate dezamăgii electoratul care a votat-o pe 26 mai.

„Ne respectăm promisiunea de a construi o alternativă credibilă, la partidele tradiționale. USR PLUS este alianța care va schimba un sistem ce a eșuat. Două milioane de oameni au votat această alianță pe 26 mai și au crezut în această alianță, nu putem să îi dezamăgim. Încă de la formare, alianța USR PLUS a avut un obiectiv pe termen lung. Vrem să mergem împreună la toate alegerile care urmează – prezidențiale, locale și parlamentare. Obiectivul nostru este că câștigăm alegerile și să dăm României președintele și un guvern onest și competent”, a mai scris Barna.

Și Dacian Cioloș a anunțat, sâmbătă, că PLUS a finalizat procedura de vot pentru Protocolul de Alianță politică cu USR.

Campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale a alianței USR-PLUS va începe duminică, de la ora 11:00.

Prezidențiabilul alianței este Dan Barna.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele