Liderii filialelor județene PSD, convocați de Dăncilă după scandalul din CEx

20
1 minut de lectură
Viorica Dăncilă / Foto Bogdan Cristel

Social-democrații se reunesc, miercuri, începând cu ora 17:00, într-o nouă ședință, pentru a stabili strategia partidului în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, au afirmat surse social-democrate pentru MEDIAFAX. Președinții filialelor județene vor participa prin videoconferință.

Surse din PSD au precizat pentru MEDIAFAX că ședința urmează să aibă loc la ora 17:00, între Viorica Dăncilă și liderii filialelor județene, iar principalul subiect de discuție vizează strategia partidului la al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Social-democrații aveau pe ordinea de zi a Comitetului Executiv de marți subiectul alegerilor prezidențiale, însă discuția nu a mai avut loc, după ce Viorica Dăncilă i-a reproșat Liei Olguța Vasilescu ceea ce ar fi spus soțul acesteia, eurodeputatul Claudiu Manda, că nu vrea să facă campanie electorală pentru „o proastă”, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX.

Urmare a scandalului, Olguța Vasilescu a amenințat că pleacă din funcția de șef de campanie. Discuția a pornit după ce, spun sursele politice, Viorica Dăncilă ar fi auzit că europarlamentarul Claudiu Manda a vorbit urât despre persoana sa. Dăncilă i-ar fi replicat: „Nu vă face cinste”.■

Urmăriți-ne și pe Facebook!

1 COMENTARIU

  1. Chia domnul Barna a fost atacat in mesaj video facebook, de un conational, acuzat ca ar conduce cu trei dosare penale era acuzat ca este penal, cica s-ar organiza in 24 noiembrie turul 2 prezidentiale PSD/PNL, domnul Iohannis, 33/Dancila 22%.Mircea Diaconu 7%, Paleologu 14%, felicitari, in viitorul mandat m-as gandii la linistea din detrimentul public, de transparenta decizii administrative,si de inspectia muncii.La biserica curat , murdar coana Joitica, domn Fanel, in perioada 16 noiembrie-24 decembrie sant 30 ani, de la Revolutia din Decembrie 1989.Niste bomboane in staniol din Vama cu mandarinela Trapeza cu evangheliile straine catolice de soldati.Asa au dictat, cu Capelanul.Statul.Sa facem ceva in comertul adresei episcopale, sa faca copii gospodarie rurala, ca ramanem cu dansii pe cap, medicamente nu-s in cercetare.Sa ne dea display, sa plecam in Ungaria.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele