„Luați cu asalt Area 51“

825
1 minut de lectură

Peste 300.000 de persoane au semnat un eveniment pe Facebook ce vizează luarea cu asalt a bazei militare cunoscută drept „Area 51“ (Zona 51), din Nevada, în încercarea de a vedea presupușii extratereștri despre care cei care cred în teoriile conspirației susțin că s-ar afla în baza militară, relatează CNN.

Botezat „Luați cu asalt Area 51. Nu ne pot opri pe toți“, evenimentul îi invită pe toți cei interesați să participe la acțiune. „Ne putem mișca mai repede decât gloanțele lor“, stă scris pe pagina evenimentului prezentat într-o evidentă notă umoristică. Acțiunea ar urma să se desfășoare la 20 septembrie.

Misterioasa Area 51 a fost în centrul atenției celor care cred în teoriile conspirației timp de decenii, considerându-se a fi locul unde Guvernul Statelor Unite ascunde toate datele pe care le deține despre extratereștri și OZN-uri.

Zona a fost recunoscută oficial drept bază militară în 2013, însă teoriile continuă.

Deși evenimentul programat pentru luna septembrie este mai mult ca sigur o glumă, inițiativa are loc la doar câteva săptămâni după ce un grup de senatori americani a fost informat cu privire la situațiile în care piloți militari au întânit obiecte zburătoare neidentificate.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele