Orban promite că tribuna și noctura de la Râșnov vor fi făcute până anul viitor: Din partea noastră există voință

60
2 minute de lectură
Sursa foto: Gov.ro

Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că tribuna și noctura de la Râșnov, unde are loc Campionatul Mondial de sărituri cu schiurile, vor fi finalizate până anul viitor, pentru a putea fi găzduit evenimentul de către România și în anul 2021, transmite Mediafax.

„Găsim soluții de colaborare Primăria Râșnov și Consiliul Județean Brașov. Se găsesc resurse”, a afirmat Ludovic Orban, sâmbătă, la Râșnov, întrebat dacă vor fi finalizate tribuna și nocturna de acolo, investiție care necesită peste un milion de euro.

Întrebat dacă face pariu că anul viitor va veni iar și tribuna va fi gata, premierul a spus ferm: „Dar sunt convins. Nici măcar nu fac pariu pentru că îl pierdeți”.

El a oferit garanţii și că stadioanele vor fi gata la timp pentru Euro 2020.

„Au bătut pasul pe loc până ne-am aşezat noi la guvernare. Uitaţi-vă cu ce viteză se mişcă constructorii cu stadioanele şi veţi vedea că ele până la urmă vor fi terminate în termenele în care s-au angajat constructorii faţă de mine, nu faţă de fostele guverne. Dacă există voinţă se poate face orice. Din partea noastră există voință”, a conchis Orban.

Ludovic Orban s-a aflat, sâmbătă la Râşnov, unde se desfăşoară Campionatul Mondial de sărituri cu schiurile. Evenimentul nu va mai avea loc, în România, dacă până anul viitor nu va exista o tribună şi o nocturnă.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele