Reporter Global: Ediție Specială 2020

184
2 minute de lectură

2019 a fost un an al răsturnărilor spectaculoase de situație, al mesajelor clare transmise de un electorat proeuropean care a respins incertitudinea propusă de o guvernare populistă. Ei bine, în România populismul a eșuat, poate și pentru că arhitecții programului de promisiuni erau niște băieți șmecheri, cu prea mulți bani obținuți din venituri oficiale prea mici. Voturile au aruncat în afara istoriei un lider de partid, care a ajuns în pușcărie pentru trafic de influență. Pare un fleac, dar traficul de influență sau conflictul de interese poate dezechilibra o industrie.

În lume, Brexit-ul și alegerile din SUA din noiembrie împrăștie incertitudine. Deși e clar că Brexitul va avea loc, nu știe nici acum care va fi formula de divorț între Marea Britanie și Uniunea Europeană: amiabil, tensionat, cu restricții sau unul dur, cu interzicerea vizitării copiilor de către unul dintre părinți. Cele două evenimente vor avea loc spre finalul anului și vor consuma multă emoție, vor stimula panica din piețele financiare și se vor hrăni din asta. Oricum, Brexit-ul nu este un eveniment sau vreo conferință care să se finalizeze la o dată clară, va fi un proces de durată.

Reporter Global, săptămânal economic, partener exclusiv The Economist, vă oferă începând cu 20 decembrie ediția specială 2020 a revistei. În cele 132 de pagini ale ediției veți găsi interviuri și analize interne și internaționale din domeniile economic și politic, opinii și editoriale scrise de jurnaliștii și contributorii noștri de marcă.

Titluri:

Urmăriți-ne și pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele