Tajani: candidatul meu Manfred Weber 

12
Foto: Getty Images
1 minut de lectură


Antonio Tajani, președintele Parlamentului European, îl va susține pe Manfred Weber pentru ocuparea funcției de președinte al Comisiei Europene, deoarece fac parte din aceeiași familie politică, a declarat acesta la o conferință de presă la Sibiu.

Declarația de susținere a venit ca răspuns la întrebarea dacă va sprijini candidatura lui Michel Barnier, negociatorului-șef al UE pentru Brexit.

”Michel Barnier este un prieten, am lucrat cu el, lucrez cu el în calitatea mea de președinte al Parlamentului European și a lui de coordonator al Uniunii Europene pentru Brexit. Barnier este un bun politician, e un om plin de calități este o persoană bună și un politician bun, dar în calitate de președinte al Parlamentului European și vicepreședinte al PPE, candidatul meu este Manfred Weber și îl susțin”.

Lidia Moise
Lidia Moise este jurnalist, comentator și realizator de televiziune cu articole publicate în presa română și internațională. A fost publicist comentator la Televiziunea Română, unde a realizat emisiunile Jurnal economic și Express Economic. A fost director executiv al săptămânalului Revista 22. A fost redactor șef adjunct la România liberă, a condus departamentul economic al agenției de știri Newsin, a colaborat cu postul de știri economice Money Channel. A condus secția economică a cotidianului Evenimentul zilei. Lidia Moise este comentator al agenției Xinhua pentru economia regiunii Central și Est Europene.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele