Turcan: Ne așteptăm ca luni să nu se creeze cvorum pentru respingerea Guvernului

14
2 minute de lectură
Sursa Foto: gov.ro

Sâmbătă, într-o conferință de presă la Sibiu, vicepremierul Raluca Turcan a declarat că se așteaptă ca în ziua votului de învestire a Guvernului Ludovic Orban 2 să nu se creeze cvorum pentru respingere.

Întrebată ce așteptări are pentru ziua de luni, când cabinetul Orban 2 vine în Parlament pentru votul de învestitură, vicepremierul Raluca Turcan a declarat că se așteaptă la „blocaje, șicane și lipsă de responsabilitate” din partea PSD.

„Din partea PSD ne aşteptăm la blocaje, şicane şi lipsă de responsabilitate în faţa aşteptărilor românilor. E foarte posibil ca luni, ca într-un joc politic intern al PSD-ului, să nu se creeze cvorumul pentru a putea respinge în plenul Parlamentului Guvernul Orban şi a face primul pas spre alegeri anticipate”, a spus Raluca Turcan, citată de Mediafax.

Potrivit vicepremierului de la PNL, PSD „doreşte să prelungească această stare de nemulţumire a românilor, pentru faptul că la nivel de întreg Parlament nu se poate crea responsabilitatea necesară ajungerii la alegerile anticipate”.

„Neprezentarea la Parlament, eschiva la votul din Parlament, practic nu are nicio legătură cu ceea ce aşteaptă oamenii de la parlamentari, şi anume să se ducă la Parlament şi să muncească”, a mai spus Turcan.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele