Violeta Alexandru: Nicușor Dan ne garantează înfrângerea Gabrielei Firea

103
2 minute de lectură
Sursa foto: Captură video

Prin susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, PNL are garanția că Gabriela Firea va fi învinsă, a spus, joi, Violeta Alexandru, președintele PNL București, în cadrul unei conferințe de presă.

„Această candidatură ne dă garanția că vom avea rezultatul dorit, și anume înfrângerea Gabrielei Firea. Prin urmare, în perioada următoare, alături de echipa de campanie și de Nicușor Dan voi face un program politic care să răspundă nevoilor de dezvoltare ale Bucureștiului”, a declarat Violeta Alexandru, la finalul ședinței Biroului Politic București al PNL.

Ea a mai spus că Biroul Politic a votat în unanimitate pentru susținerea lui Nicușor Dan și a menționat că va propune, vineri, Biroului Executiv al partidului să sprijine această candidatură, care maximizează șansele PNL în cursa pentru Primăria Capitalei.

„Avem obligația să maximizăm șansele pe care le avem la Primăria Capitalei”, a declarat aceasta.

Prezent la conferință, Nicușor Dan a spus că mulțumește Biroului Politic București al PNL pentru susținere și că a avut cu reprezentanții liberalilor o discuție aplicată despre problemele Bucureștiului.

„Am avut o discuție aplicată pe problemele bucureștenilor. După cum știți, suntem la capătul unei guvernări la nivel local catastrofale, suntem în incapacitate de plată – primăria, traficul este din an în an mai aglomerat, poluarea este la cote alarmante. Pentru fiecare din aceste probleme trebuie să ne armonizăm soluțiile. O să avem o astfel de soluție în săptămânile care urmează”, a declarat acesta.

Ludovic Orban a anunțat, joi, că PNL va susține candidatura lui Nicușor Dan pentru Primăria Generală a Capitalei. Liderul liberal a precizat că sondajele arată că alți posibil candidați ai partidului nu ar avea garanția că ar putea câștiga în bătălia cu PSD.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele