Reporter Global – Echipa

Lidia Moise este jurnalist, comentator și realizator de televiziune cu articole publicate în presa română și internațională. A fost publicist comentator la Televiziunea Română, unde a realizat emisiunile Jurnal economic și Express Economic. A fost director executiv al săptămânalului Revista 22. A fost redactor șef adjunct la România liberă, a condus departamentul economic al agenției de știri Newsin, a colaborat cu postul de știri economice Money Channel. A condus secția economică a cotidianului Evenimentul zilei. Lidia Moise este comentator al agenției Xinhua pentru economia regiunii Central și Est Europene.

 [email protected]

Ovidiu Nahoi, jurnalist român, este redactor șef al Radio France Internationale România. Și-a început cariera în 1990 în cadrul primului post de radio independent din România, Unifan/Uniplus, ca prezentator si redactor de stiri. A urmat o activitate intensă în presa scrisă, la publicații precum Ora, Privirea, Agenția de Presă Mediafax, Evenimentul zilei, Adevărul. A fost reporter de politică internă, apoi șef de secție și redactor șef adjunct, publicist-comentator și editorialist. În perioada 2010-2012 a fost corespondent la Bruxelles pentru ziarul Adevărul. A fost în același timp colaborator și realizator de programe la mai multe posturi de radio și televiziune, precum ProTV, TVR, BBC România, RFI Romania, The Money Channel, TVR precum și colaborator permanent al revistei Dilema veche.

 [email protected]

Constantin Rudnițchi are o experiență de 28 de ani în presa scrisă, audio și TV ca jurnalist, moderator și realizator de emisiuni. A fost redactor-șef adjunct la revista „Capital”, redactor-șef al revistei economice „Bilanț” și al revistei „Economistul”. Specializat în jurnalism economic, este invitat frecvent la emisiuni radio și TV.

 

 [email protected]


Ionuț Iamandi și-a început cariera jurnalistică în anii ’90, la primul post privat de radio din orașul său natal, Galați. În 1998 vine la BBC World Service, secția în limba română, transmițând de la București și Londra știri, relatări și interviuri din actualitatea internă și internațională. A fost director editorial web la ziarul Adevărul și redactor șef adjunct la Radio România Actualități. Colaborator la revistele Dilema Veche și Historia.

 

 

[email protected]

Roxana Dascălu a fost timp de 10 ani jurnalist la Reuters, a lucrat apoi la USAID, in coordonarea relaţiilor media şi outreach in Romania. A scris pentru The Economist Intelligence Unit şi Oxford Business Group, a colaborat cu Uniunea Scriitorilor din Romania, la Festivalul internaţional Zile şi Nopţi de Literatură, şi a coordonat relaţiile publice pentru Uniunea Artiştilor Plastici din România. Este traducător din şi în engleză şi franceză şi expert în comunicare şi relaţiile cu presa.

 

 

[email protected]

Bogdan Cristel este fotojurnalist roman cu experienta de 28 de ani de presa. Între 1991 si 1993 – fotojurnalist la cotidienele Dreptatea, Ora și saptamanalul Capital. Intre 1993 si 2015 – fotojurnalist la agenția de presă Reuters. Din 2015, colaborator fotojurnalist la EPA (European Pressphoto Agency)

 

 

 

[email protected]

Dora Vulcan a intrat în presă în 1992, după un stagiu de PR la departamentul de strategie al unei campanii prezidențiale. A lucrat la agenția de știri a cotidianului România liberă, la secția politic și apoi la cea de investigații a publicației, focusată pe domeniul justiției și pe ingerința politicului în anchetele penale. A colaborat cu BBC România, consultant presa la Comisia Națională de Informații a Guvernului României.

[email protected]