6.3 C
Bucharest
Marți 28.01 | 22:52

3,4 milioane de vehicule Toyota din întreaga lume, rechemate din cauza airbag-urilor

Cei de la Toyota Motor au anunțat o rechemare masivă a 3,4 milioane de vehicule din toată lumea, din cauza unui defect electronic care poate duce la nefuncționarea airbag-urilor în accidente.

O nouă versiune a modelului electric ZOE de la Renault, în curând pe piață

Marți, Renault a deschis comenzile din România pentru noua versiune a modelului său 100% electric ZOE. Prețurile pornesc de la 30.000 de euro cu TVA.

Tesla, întâmpinată cu proteste în Germania

Fabrica Grünheide își propune să creeze 150.000 de mașini electrice Model 3 și Y, anual, începând din vara anului 2021.

Conpet a scăpat de sechestru, după ce Statul Român a plătit 912 milioane lei, către frații Micula

Conpet Ploiești, operatorul sistemului național de transport al țițeiului și gazolinei, a anunțat printr-un comunicat pentru acționari, publicat pe website-ul Bursei de Valori București, radierea sechestrului pus pe 58% din capitalul companiei după ce conflictul dintre Statul Român și frații Micula a fost stins în decembrie prin plata sumei de 912,5 milioane de lei, în baza deciziei ICSID, Curtea de Arbitraj de pe lânga Banca Mondială, cea mai înaltă instanţă judecătorească pentru litigii...

Indicele BET al BVB a trecut de pragul de 10.000 de puncte

Indicele BET al Bursei de Valori București (BVB) a trecut ieri de pragul de 10.000 de puncte și a atins astfel maximul ultimilor 12 ani, conform unui comunicat de presă al instituției. La finalul ședinței de tranzacționare din 13 ianuarie, indicele BET a ajuns la nivelul de 10.024 puncte, după o creștere de 0,71% față de ședința precedentă. Acesta este cel mai ridicat nivel înregistrat de la nivelul indicelui BET în ultimii 12 ani. Maximul istoric atins a fost consemnat pe 24 iulie 2007...

Întreprinderea de Mașini Grele București își întrerupe activitatea

Platforma IMGB (Întreprinderea de Maşini Grele Bucureşti), deţinută de coreenii de la Doosan, se închide anul viitor, potrivit unei convocări a Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) publicate în Monitorul Oficial.

Aramco și-a mărit oferta publică la 29,4 miliarde de dolari

Gigantul petrolier saudit Aramco și-a mărit oferta publică inițială la un nivel record de 29,4 miliarde de dolari, prin exercitarea unei opțiuni de supraalocare de titluri.

Tesla, cea mai valoroasă companie auto din SUA din toate timpurile

În ședința de marți, valoarea de piață a companiei auto Tesla a depășit Ford sau General Motors, acțiunile crescând cu 93% în ultimele trei luni. Oficial, compania lui Elon Musk a devenit cea mai valoaroasă companie auto din America din toate timpurile.

Sierra Quadrant: 2020 va fi un an de reorganizare a afacerilor

O analiză a companiei Sierra Quadrant arată că 2020 va fi, pentru multe dintre firmele din România, un an în care reorganizarea business-ului se va afla în prim-plan, pe fondul provocărilor din mediul economic, de la creșterea costurilor operaționale la criza forței de muncă.

Deloitte: Piața locală de fuziuni și achiziții a fost în 2019 la cel mai ridicat nivel din ultimii 1...

O analiză Deloitte arată că piața de fuziuni și achiziții (mergers & acquisitions – M&A) a numărat 110 tranzacții în România în 2019, cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani.