1.3 C
Bucharest
Joi 05.12 | 22:02
 • Opinii
More
  Actualitate

  Actualitate

  Reporter Global iți aduce în fiecare zi cele mai noi știri, exclusivități, breaking news și informații de care ai nevoie.

  China transmite NATO că este „putere pacifistă” şi denunţă unilateralismul SUA

  Abordarea unilateralistă a Statelor Unite ameninţă Alianţa Nord-Atlantică, iar China este o putere "pacifistă", a transmis joi Administraţia Xi Jinping, după ce NATO a evocat pentru prima dată pericolul reprezentat de Beijing.

  Ciolacu anunță un proiect prin care familiile să aibă acces la un pachet minim de servicii sociale

  Președintele Camerei Deputaților a anunțat, joi, că a depus în Parlament un proiect de lege prin care familiile din România, mai ales cele vulnerabile, să aibă acces la un Pachet Minimal de Servicii - protecție, sănătate și educație - în comunitățile în care trăiesc.

  Bank of China deschide o filială în România la 16 decembrie

  A patra cea mai mare instituție bancară din lume, Bank of China, își va deschide operațiunile în România la 16 decembrie, lansând o sucursală la București.

  Adina Florea s-a retras din procedura de numire în funcția de șef al Secției de anchetă

  Procurorul Adina Florea s-a retras din procedura prin care ar fi trebuit să fie numită șef al Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiției, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

  PSD are datorii imense, de 15 milioane de euro. Urmează auditul financiar

  PSD a acumulat datorii de aproximativ 15 milioane de euro, iar în ședința Comitetului Executiv al partidului de miercuri s-a discutat să fie făcut un audit financiar.

  Vela: Polițiștii din țară care au conexiuni cu rețelele infracționale vor fi chemați la audieri

  Foto: presidency.ro Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că urmează, în următoarea perioadă, o „curățenie” în minister, în sensul că polițiștii din toată țara care au legături cu rețelele infracționale vor fi chemați la audieri și trași la răspundere, informează Mediafax. „Polițiștii care au legături, conexiuni cu rețele infracționale sunt în vizorul polițiștilor care își vor face datoria, în următoarea perioadă, la nivelul întregii țări. După Caraș-Severin, în zilele următoare, p...

  Macron susține că nu a ajuns la niciun consens cu Turcia privind definirea terorismului

  Președintele francez Emmanuel Macron a declarat miercuri că nu a ajuns la niciun consens cu Turcia privind definirea terorismului, în contextul operațiunilor militare demarate de aceasta împotriva forțelor kurde.

  Adrian Năstase și cererile lui Tommy Tomescu

  În urma cererii unuia dintre organizatorii mitingurilor diasporei, Tommy Tomescu, potrivit căreia, lui Adrian Năstase ar trebi să îi fie retrasă decorația Steaua României, datorită expresiei folosite de acesta în spațiul public, denumindu-i "indieni" pe cei din diaspora, fostul ministru de externe clarifică nuanța exprimării: Astăzi, citind stirile, am văzut un Breaking news – „Reprezentantii Diasporei ii cer lui Iohannis să retragă ordinul Steaua României lui Adrian Năstase”. Prima dată...

  Industria auto germană, noi reduceri în 2020

  Principala asociație a industriei auto germane a anunțat, miercuri, că se așteaptă ca vânzările globale de autoturisme să scadă cu 5% anul acesta.

  Românii vor avea combustibil mai ieftin începând din ianuarie 2020

  Urmăriți-ne și pe Facebook Deputatul PNL Robert Sighiartău a afirmat, miercuri, că, începând cu 1 ianuarie 2020, odată cu eliminarea supraaccizei la carburanți, românii vor plăti, în medie, cu 20 de lei mai puțin la un plin de combustibil de 60 de litri. „Dacă faceți un calcul supraacciza însemna 0,32 cenți. Cu TV-ul aferent pe această valoare înseamnă undeva la 0,38 cenți pe litru. Dacă se face un calcul la un plin de 60 de litri înseamnă peste 20 și ceva de lei la un plin de combust...