A fost desemnat câștigătorul lotului Boița-Sibiu al autostrăzii Pitești-Sibiu

1 minut de lectură

Ministerul Transporturilor anunță că a fost desemnat câștigătorul lotului 1 Boița – Sibiu, parte integrantă a autostrăzii Pitești – Sibiu, iar documentația aferentă lotului 4 Curtea de Argeș – Tigveni a fost transmisă spre validare la Agenția Națională pentru Achiziții Publice – ANAP.

”S-a desemnat câștigătorul pentru lotul 1 Boița – Sibiu, parte integrantă a autostrăzii Pitești – Sibiu. Dacă nu vor fi contestații, pe 23 martie 2019 vom putea semna contractul de proiectare și execuție.

De asemenea documentația referitoare la lotul 4 al aceleiași autostrăzi Pitești- Sibiu, secțiunea Curtea de Argeș – Tigveni, a fost transmisă, spre validare, la ANAP. Astfel autostrada Pitești – Sibiu a intrat în linie dreaptă”, a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Marți, Compania Națională de Infrastructură Rutieră (CNAIR) va relua licitația pentru tronsoanele 3 și 4 ale drumului expres Craiova-Pitești și speră ca până la finele anului să semneze contractele.

Lidia Truică
Jurnalist cu 27 de ani de experiență, din care 23 în presa economică. A debutat în presă in 1993 ca jurnalist la cotidianul Evenimentul Zilei și a continuat să lucreze în mai multe instituții de presă abordând domenii precum agricultura, energie, sanatate.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele