Bădulescu, despre implicarea lui Dragnea în violențele Jandarmeriei

28
Liviu Dragnea. Foto: Agerpres

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, continuă seria dezvăluirilor legate de implicarea președintelui PSD, Liviu Dragnea, și a ministrului de Interna, Carmen Dan, o apropiată a lui Dragnea, în violențele jandarmeriei împotriva manifestanților pașnici de la mitingul din 10 august 2018.

„Să spună Carmen Dan de câte ori a vorbit la telefon în seara zilei de 10 august cu Liviu Dragnea, după ora 8 seara!”, a declarat Aurelian Bădulescu la un post de televiziune. Bădulescu spune că nu jandarmii au fost vinovați de intervenția violentă, ci ministrul Carmen Dan.

„Întrebați-o pe Carmen Dan de ce nu a ieșit nici pe 9 și nici pe 11 august să facă declarații?”, a spus Bădulescu.

Liviu Dragnea a dorit „să pună românii împotriva românilor, ca să-și rezolve el problemele cu ordonanța”, spune Bădulescu.

„Erau persoane din anturajul ministrului de Interne care ne vizitau des în zona în care ne aflam noi. Vă spun că una din acele persoane este deja pusă sub acuzare. Vă dezvălui că nu mai e secretar de stat la MAI, ci a fost mutat, ţineţi-vă bine, la Ministerul Apărării! Liviu Dragnea nu a fost niciodată străin de ce s-a întâmplat în 10 august. A vrut să pună românii împotriva românilor, ca să-şi rezolve el problemele cu ordonanţa”, mai spune Bădulescu.

Aurelian Bădulescu a fost citat de procurori după ce a declarat public că i-a mințit pe procurori, pentru a face pe placul conducerii PSD cu privire la modul în care a fost instrumentată intervenția violentă a Jandarmeriei împotriva protestatarilor pașnici la mitingul din 10 august 2018. Declarația lui Bădulescu a fost făcută înainte de ședința PSD, care a avut loc în urmă cu zece zile, în care s-a decis retragerea sprijinului politic acordat de partid viceprimarului. 

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele