CEC Bank are un nou președinte

Radu Grațian Ghețea nu mai este președintele CEC Bank. Acesta a fost înlocuit de Valentin Mavrodin, șeful Trezoreriei Statului.

81
1 minut de lectură

Înlocuirea președintelui CEC Bank, Radu Grațian Ghețea cu șeful Trezoreriei Statului, Valentin Mavrodin este una surprinzătoare, întrucât ea nu a fost anunțată nici de Ministerul Finanțelor Publice, acționarul unic al CEC Bank și nici de către CEC Bank. Ultimul comunicat de presă al CEC Bank datează din 9 mai și anunță introducerea noului indice de referință în oferta de creditare și lansarea unei campanii promoționale la creditele de refinanțare. De asemenea, ultimul comunicat de presă al Ministerului Finanțelor Publice datează din urmă cu două zile și se referă la reconfirmarea de către agenția de rating Fitch a ratingului de țară și a perspectivei stabile.

Singurul loc ce oferă informații actualizate despre această numire surprinzătoare este website-ul CEC Bank, unde la pagina care prezintă conducerea băncii, la Consiliul de Administrație este indicat Valentin Mavrodin, ca actualul Președinte al Consiliului de Administrație al CEC Bank. O altă modificare vizibilă în aceeași pagină a website-ului CEC Bank este ”dispariția” din funcția de vicepreședinte a lui Gheorghe Carabasan, care deținea această funcție în cadrul băncii din anul 2007.

Radu Grațian Ghețea este unul dintre cei mai titrați bancheri români, cu o experiență de peste 30 de ani la conducerea unor bănci precum Banca Română de Comerț Exterior, Banca Anglo-Română, Alpha Bank și CEC Bank, precum și cu experiență de 15 ani la conducerea Asociației Române a Băncilor.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele