Criptomoneda românească Elrond dublează valoarea

Scalarea blockchain-ului român-maltez Elrond atinge statutul de unicorn și are misiunea de a se încadra în următorii miliarde de utilizatori prin intermediul aplicației sale de plată blockchain Maiar. O rețea blockchain permite utilizatorilor să cumpere și să transfere criptomonede fără permisiuni, fără frontiere și la nivel global, utilizând doar numărul de telefon al destinatarului.

571
2 minute de lectură

Prețul Elrond (eGLD), o criptomonedă lansată în iulie 2020 de trei antreprenori români, a crescut cu peste 30% până la un nou record istoric de peste 130 USD pe 7 februarie. Elrond a fost pe o traiectorie rapidă de creștere, în ciuda faptului că pandemia COVID-19 și capitalizarea sa de piață au depășit 2 miliarde USD.

Elrond și-a dublat prețul în ultima săptămână, după ce compania blockchain a lansat Maiar, o aplicație de portofel mobil și plăți globale care asigură o alternativă mai sigură, privată și mai ieftină la aplicații precum Paypal, Google Pay sau Revolut. Maiar permite oricărui utilizator de telefon să obțină un portofel funcțional în câteva secunde și le permite utilizatorilor să cumpere și să transfere criptomonede folosind doar numărul de telefon al destinatarului prin intermediul performanței la scară de internet a blockchain-ului Elrond, scalând peste 100.000 de tranzacții pe secundă. Peste 200.000 de utilizatori s-au înscris deja pentru accesul timpuriu Maiar în doar o săptămână.

Avantajele tehnologiei blockchain sunt încă inaccesibile pentru marea majoritate a utilizatorilor de internet, care așteaptă un gateway intuitiv, ușor de utilizat și care are caracteristici similare sau mai bune decât aplicațiile actuale pentru bani populari. Acesta este motivul pentru care Maiar, folosind altceva decât un smartphone, va deschide un nou val de adopție rapidă către o lățime de bandă mare și un sistem financiar global cu latență scăzută.

Beniamin Mincu, CEO-ul lui Elrond, a explicat: „Miliardele de oameni sunt capabili să trimită mesaje directe către contactele lor, deoarece este convenabil, intuitiv și ieftin. Maiar și blockchain-ul Elrond le oferă acum aceeași experiență atunci când vine vorba de trimiterea de bani. ”

De asemenea, Elrond se pregătește să lanseze noi funcții care să le permită utilizatorilor să trimită rapid bani din aplicație în conturile lor bancare, precum și pe un card, urmărind astfel să ofere o experiență similară aplicațiilor tradiționale de gestionare a banilor, cum ar fi Revolut.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele