Explicațiile Jandarmeriei după ridicarea protestatarilor anti-Dragnea de la Topoloveni

148
1 minut de lectură

Jandarmeria Argeș anunță că protestatarii de la Topoloveni vor fi sancționați contravențional pentru participarea la o adunare publică nedeclarată și refuzul părăsirii zonei la solicitarea jandarmilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Printr-un comunicat de presă, Jandarmeria Argeș anunță că 10 persoane au organizat o adunare publică nedeclarată.

„Astăzi (vineri n.r.), în timpul desfășurării unui eveniment organizat de Primăria orașului Topoloveni la Casa de Cultură, 10 persoane au organizat în apropiere o adunare publică nedeclarată, conform legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, motiv pentru care au fost conduse la sediul poliției pentru stabilirea identității și luarea măsurilor legale”, arată sursa citată.

Persoanele vor fi sancționate contravențional pentru participarea la o adunare publică nedeclarată și refuzul părăsirii zonei la solicitarea jandarmilor.

Mai mulți protestatari au fost ridicați la Topoloveni, în județul Argeș, de jandarmi și duși la Poliție pentru legitimare. Potrivit lui Flavius Tănase, purtătorul de cuvânt al IJJ Argeş, protestatarii au afișat bannere și au scandat lozinci și au fost conduși la secția de poliție pentru legitimare.

Citiți și: Reacție: „USR va asigura asistență juridică românilor abuzați de jandarmi la Topoloveni”

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele