Forțele armate pakistaneze au doborât două avioane militare indiene

576
1 minut de lectură

Pakistanul a doborât astăzi două avioane militare indiene, a informat un purtător de cuvânt al forțelor armate pakistaneze, la o zi după ce India a efectuat atacuri aeriene care au vizat militanți pakistanezi din Kashmir, relatează BBC.

Potrivit sursei citate, unul dintre avioane s-a prăbușit în Pakistan, iar doi piloți au fost arestați.

Pakistanul a informat că atacurile sale au vizat ținte indiene, la o zi după o serie de atacuri aeriene efectuate de India, împotriva militanților pakistanezi din mișcarea Jaish-e-Mohammad.

Relațiile dintre cele două țări au devenit tensionate după ce, la 14 februarie, cel puțin 40 de agenţi ai poliţiei paramilitare au fost ucişi într-un atentat care a avut loc în Kashmirul Indian, acesta fiind cel mai sângeros atac comis asupra forțelor indiene în cei 30 de ani de insurgeță din regiunea majoritar musulmană.

Marc Faur
Format ca artist plastic, Marc Faur a debutat în presă în anul 2001 ca jurnalist de externe la Agenția de știri Mediafax. Cariera sa profesională include publicații precum Realitatea Romanească și Libertatea. A mai colaborat la diferite reviste și a condus un periodic destinat iubitorilor și practicanțior de arte marțiale, Ki, Martial Sports & Philosophy.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele