Iohannis: „Solicit demiterea imediată a ministrului de Externe și a doamnei ministru de Interne“

104
Foto: Facebook
1 minut de lectură

Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că, în pofida rezultatului excelent la referendum, în cadrul căruia peste șase milioane și jumătate dintre participanți au votat „DA“ la ambele întrebări, s-au constatat probleme grave de organizare atât în țară, cât și peste hotare, lasându-se impresia că „s-a dorit inhibarea votului“.

„Solicit demiterea imediată a ministrului de Externe și a doamnei ministru de Interne“, a declarat astăzi, la Cotroceni, președintele Iohannis.

„Voi înființa la nivelul Administrației Prezidențiale o comisie mixtă care va începe să lucreze. Îi voi invita pe toți cei care au atribuții în domeniu. Rolul acestei comisii este de a identifica problemele majore, de a veni cu soluții și de a propune aceste soluții autorităților care pot veni cu reglementări: Parlamentului, Guvenului, AEP-ului în principal“, a explicat Klaus Iohannis.

Marc Faur
Format ca artist plastic, Marc Faur a debutat în presă în anul 2001 ca jurnalist de externe la Agenția de știri Mediafax. Cariera sa profesională include publicații precum Realitatea Romanească și Libertatea. A mai colaborat la diferite reviste și a condus un periodic destinat iubitorilor și practicanțior de arte marțiale, Ki, Martial Sports & Philosophy.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele