Klaus Iohannis se va întâlni mâine cu înaltul reprezentat al UE pentu Afaceri Externe

16
Foto: Bogdan Cristel

Președintele Klaus Iohannis îl va primi, vineri, la Palatul Cotroceni, pe înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate, Federica Mogherini, și pe ministrul Afacerilor Externe al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Jeremy Hunt, informează Mediafax.

Începând cu ora 12:00, la Palatul Cotroceni are loc primirea ministrului Afacerilor Externe al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Jeremy Hunt de către președintele Klaus Iohannis.

Ulterior, de la ora 14:00, șeful statului îl va primi, la Palatul Cotroceni, pe înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate, Federica Mogherini.

Miniștrii de Externe din statele membre UE participă, joi și vineri, la București, la o reuniune informală, cunoscută și sub numele de Gymnich. Oficialii vor discuta despre criza politică din Venezuela, dosarul sirian și relația UE-China.

Reuniunea este prezidată de către înaltul reprezentant pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, vicepreședinte al Comisiei Europene, Federica Mogherini.

Comentarii

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele