Macron: construim împreună sau distrugem Europa, revenim la naționalism

8
(Photo by Sean Gallup/Getty Images)
1 minut de lectură

Cetățenii europeni au o alternativă la alegerile europene, o Europa unită sau naționalismul, a spus președintele francez Emmanuel Macron la începutul summitului informal al Consiliului European de la Sibiu.

”Avem alegeri europene, când mai mult 400.000 de cetățeni europeni au de ales cu o alternativă foarte clară: fie construim împreună, în continuare, chiar dacă diferit, îmbunătățind lucrurile, sau vrem să dărâmăm, să distrugem Europa și să revenim la naționalism”, a spus președintele Macron la Sibiu, înainte de începerea summitului liderilor europeni.

Lidia Moise
Lidia Moise este jurnalist, comentator și realizator de televiziune cu articole publicate în presa română și internațională. A fost publicist comentator la Televiziunea Română, unde a realizat emisiunile Jurnal economic și Express Economic. A fost director executiv al săptămânalului Revista 22. A fost redactor șef adjunct la România liberă, a condus departamentul economic al agenției de știri Newsin, a colaborat cu postul de știri economice Money Channel. A condus secția economică a cotidianului Evenimentul zilei. Lidia Moise este comentator al agenției Xinhua pentru economia regiunii Central și Est Europene.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele