Macron: construim împreună sau distrugem Europa, revenim la naționalism

(Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Cetățenii europeni au o alternativă la alegerile europene, o Europa unită sau naționalismul, a spus președintele francez Emmanuel Macron la începutul summitului informal al Consiliului European de la Sibiu.

”Avem alegeri europene, când mai mult 400.000 de cetățeni europeni au de ales cu o alternativă foarte clară: fie construim împreună, în continuare, chiar dacă diferit, îmbunătățind lucrurile, sau vrem să dărâmăm, să distrugem Europa și să revenim la naționalism”, a spus președintele Macron la Sibiu, înainte de începerea summitului liderilor europeni.

Comentarii
Lidia Moise
Lidia Moise este jurnalist, comentator și realizator de televiziune cu articole publicate în presa română și internațională. A fost publicist comentator la Televiziunea Română, unde a realizat emisiunile Jurnal economic și Express Economic. A fost director executiv al săptămânalului Revista 22. A fost redactor șef adjunct la România liberă, a condus departamentul economic al agenției de știri Newsin, a colaborat cu postul de știri economice Money Channel. A condus secția economică a cotidianului Evenimentul zilei. Lidia Moise este comentator al agenției Xinhua pentru economia regiunii Central și Est Europene.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele