Mai mulți jurnaliști americani vor fi expulzați din Venezuela după un interviu cu Maduro

38
1 minut de lectură

Autoritățile din Venezuela au informat șase jurnaliști de la televiziunea americană Univision că vor fi expulzați, după un interviu cu președintele contestat Nicolas Maduro (foto), în cursul căruia un jurnalist i-a arătat liderului de la Caracas imagini cu venezueleni căutând mâncare într-o mașină de gunoi.

Prezentatorul Jorge Ramos, care de-a lungul carierei a câștigat mai multe premii Emmy, a declarat că a fost reținut timp de două ore în incinta Palatului prezidențial Miraflores de la Caracas, după ce Maduro s-a arătat deranjat de întrebările ce i-au fost adresate, informează postul BBC News.

Jorge Rodriguez, ministrul pentru Comunicații, a afirmat pe Twitter că televiziunea Univision a creat “un spectacol ieftin”.

Incidentul s-a petrecut după ce Ramos i-a arătat lui Maduro imagini cu venezueleni căutând mâncare într-o mașină de gunoi.

Ramos a declarat pentru Univision că lui Maduro „nu i-au plăcut“ unele întrebări despre „lipsa democrației în Venezuela, despre tortură, prizonieri politici și criza umanitară“.

„S-a ridicat după ce i-am arătat înregistrări cu tineri mâncând dintr-o mașină de gunoi“, a explicat Ramos.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele