Foto: twitter.com/NicolasMaduro.

Autoritățile din Venezuela au informat șase jurnaliști de la televiziunea americană Univision că vor fi expulzați, după un interviu cu președintele contestat Nicolas Maduro (foto), în cursul căruia un jurnalist i-a arătat liderului de la Caracas imagini cu venezueleni căutând mâncare într-o mașină de gunoi.

Prezentatorul Jorge Ramos, care de-a lungul carierei a câștigat mai multe premii Emmy, a declarat că a fost reținut timp de două ore în incinta Palatului prezidențial Miraflores de la Caracas, după ce Maduro s-a arătat deranjat de întrebările ce i-au fost adresate, informează postul BBC News.

Jorge Rodriguez, ministrul pentru Comunicații, a afirmat pe Twitter că televiziunea Univision a creat „un spectacol ieftin”.

Incidentul s-a petrecut după ce Ramos i-a arătat lui Maduro imagini cu venezueleni căutând mâncare într-o mașină de gunoi.

Ramos a declarat pentru Univision că lui Maduro „nu i-au plăcut“ unele întrebări despre „lipsa democrației în Venezuela, despre tortură, prizonieri politici și criza umanitară“.

„S-a ridicat după ce i-am arătat înregistrări cu tineri mâncând dintr-o mașină de gunoi“, a explicat Ramos.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele