Ambulanța chemată la poarta lui Dincă, după ce mama Luizei a leșinat când a auzit veștile

Ambulanța a fost chemată pentru mama Luizei

1192
4 minute de lectură

Momente tensionate au loc la poarta casei lui Gheorghe Dincă, după ce acesta și-a recunoscut ambele crime. Mama Luizei și bunicul acesteia au leșinat. „Ce păziți domnule, un criminal păziți?”, au strigat oamenii către forțele de ordine.

Circa 100 de oameni stau în fața porții, acolo unde ancheta continuă cu criminalul în interiorul casei. Oamenii aflați la poarta casei lui Gheorghe Dincă au devenit nervoși în momentul în care s-a aflat că acesta și-a recunoscut ambele crime.

Mama și bunicul Luizei au început să lovească în poarta păzită de forțele de ordine. “Așa simplii cum suntem am crescut-o, am dat-o la liceu și a fost un exemplu. Doamne”, plânge bunica Luizei, fata dispărută în aprilie.

Ulterior, atât bunicul fetei dispărute în urmă cu patru luni, cât și mama acesteia au leșinat. „Chemați ambulanța”, au strigat cei prezenți.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru MEDIAFAX.

“Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru MEDIAFAX.

A.Cumpănașu, unchiul Alexandrei: Va fi o luptă pe care o voi duce de a investiga în fiecare județ

Alexandru Cumpănașu, președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României și unchi al Alexandrei, a declarat, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe fata de 15 ani, că va contimnua lupta pentru a îndepărta din sistem toți corupții și incompetenții.

“Nu există confirmarea ADN, dar recunoașterea faptelor de acest nenorocit, duce spre conturarea uciderii Alexandrei. Va fi o luptă pe care o voi duce duce singur sau cu oricine pentru a târâi pe jos toți șefii de inspectorate, toți procurorii, judecătorii, STS, de a investiga în fiecare județ câți nermernici mai sunt de a reforma sistemul. Bănuiam că s-a întâmplat acest lucru și nu mă mulțumește că a recunoscut crimele și va fi pedepsit”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, care este președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, pentru MEDIAFAX.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru MEDIAFAX.

“Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

16:15 – Familia Alexandrei a ajuns și ea cu puțin timp în urmă

 Familia Alexandrei a venit, în urmă cu puțin timp, la locuința lui Gheorghe Dincă, după ce acesta a recunoscut ambele crime. Părinții fetei au refuzat să vorbească. La poarta lui Gheorghe Dincă au loc momente emoționante, peste 100 de oameni fiind adunați în fața locuinței.

Părinții Alexandrei au ajuns cu puțin timp după ora 16.00 la locuința lui Gheorghe Dincă, după ce au aflat că bărbatul și-a recunoscut ambele crime, în cazul fiicei lor și al Luizei.

Mama și tatăl Alexandrei au refuzat să vorbească.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele