PNL a decis cine vor fi candidații la europarlamentare

53
1 minut de lectură

Partidul Național Liberal deschide lista candidaților la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an cu moderatorul de televiziune Rareș Bogdan. Decizia a fost luată în Biroul Executiv Național al PNL de joi.

Rareș Bogdan este urmat de primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, și de europarlamentarul Siegfried Mureșan, actualul purtător al Partidului Popular European.

Pe locuri eligibile sunt și Cristian Bușoi și Adina Vălean.

Lista completă a candidaților: Rareș Bogdan,  Mircea Hava, Siegfried Mureșan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motrean, Gheorghe Falcă, Cristian Bușoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Țurcanu, Violeta Alexandru.

Lista a fost aprobată cu 32 de voturi ”pentru” și un vot ”împotriva”, înregistrându-se și două voturi nule.

1 COMENTARIU

  1. O dovadă în plus că sansa noastră ca politicul sa-si revina și să contribuie la revigorarea României este de neînchipuit. Cu asemenea “euroșmenari” fără nici un contact cu spiritul european ( cateva exemple: Blaga, Have, Buda, șmenarul Bușoi-un abonat la avantaje de toate felurile de pe urma pozițiilor avute în politică si/sau administratie), PNL demonstreaza ca rolul lor in politica s-a incheiat. Ce sa caute fosti primari sau oameni din administrație la Bxls, ce stiu ei sa faca acolo, în afară de a încasa diurnele grase. Acum când detinem președinția rotativă a UE, noi ne batem pe ciolan (continuarea ciolaniadei care ccontinuă și după 30 de ani)? Ce vrei, ca exemplu, privind prostia oamenilor politici damboviteni. Dar când il vezi pe Orban președinte, parca iti pare rau daca plecat “ă lui Cacarau”.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele