4-5 milioane dintre români s-au imunizat deja la coronavirus

997
1 minut de lectură

Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, a declarat, luni, la Marius Tucă Show că aproape 30% din populaţie s-a imunizat deja, conform Mediafax. „Până acum, cel puţin 30% din populaţie, respectiv 4-5 milioane de români, s-au imunizat deja faţă de coronavirus”, consideră medicul Vasile Astărăstoae, fost preşedinte al Colegiului Medicilor.

„Am o reţinere cu privire la date. Raportările sunt diferite. După părerea mea cred că în momentul de faţă cel puţin 30% din populaţie s-a imunizat. 4-5 milioane sunt imunizate deja”, a declarat Astărăstoae, luni seară, la Marius Tucă Show.

Acesta a mai spus că nu crede că virusul va suferi mutaţii, însă nu e o variantă pe care o exclude.

Legat de o eventuală mutaţie, Astărăstoae crede că „trebuia să apară până prezent. Suntem la mijlocul pandemiei. Dar nu putem garanta.”

În opinia sa, în România s-au manifestat forme uşoare ale virusului.

[adrotate group="1"]

1 COMENTARIU

  1. Acest cumatru corupt ar fi bine sa nu-si mai dea cu parerea, iar Marius Tuca, daca vrea sa faca emisiuni serioase, atunci sa invite persoane cu expertiza si oneste, nu politruci hoti. Auzi, ca s-a imunizat populatia, si-asa, iesiti, fratilor din izolare, dati gramada la biserici si in parcuri la gratare!

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele