Achiziții pe timp de epidemie la Suceava: ornamente de Crăciun, trandafiri urcători și panseluțe

1899
2 minute de lectură

În plină criză a epidemiei de coronavirus, autoritățile locale din Suceava făceau achiziții pentru Crăciun, flori de primăvară și costume populare. Achizițiile s-au făcut în perioada 16-17 martie.

„Am căutat să vedem ce achiziții fac autoritățile locale în această perioadă, când toți banii ar trebui îndreptați către stoparea răspândirii virusului și salvarea de vieți. Banii se duc pe trandafiri urcători, panseluțe și ornamente pentru Crăciunul următor.

Primăria din Suceava a cheltuit 71.000 lei pe strategia și brandul orașului, în vreme ce spitalul Județean din Suceava va fi închis din cauza coronavirusului, după ce 92 de cadre medicale au fost confirmate pozitiv”, se arată într-un comunicat transmis de USR. Formațiunea condusă de Dan Barna cere ca banii destinați inițial pentru festivaluri și achiziții care nu sunt urgente să fie direcționați către sistemul de sănătate.

„În contextul actual, al crizei provocate de noul coronavirus, avem nevoie de orice leu pentru a combate efectele epidemiei de COVID-19 atât în ceea ce privește sănătatea populației, cât și economia. Trebuie să spunem „STOP” risipei din banul public!

Avem nevoie de responsabilitate, USR reia apelul către autorități de a rectifica bugetele locale astfel încât banii destinați inițial pentru festivaluri și petreceri să fie direcționați către sistemul de sănătate local și județean. Urgent!”, se arată în documentul menționat.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele