Adina Vălean a primit aviz pozitiv, cu unanimitate de voturi, din partea Comisiei juridice a Parlamentului European

43
1 minut de lectură

Europarlamentarul PNL Adina Vălean a primit marți, cu unanimitate de voturi, aviz pozitiv din partea Comisiei juridice a Parlamentului European pentru ocuparea funcției de comisar pe transporturi, a declarat pentru G4Media.ro europarlamentarul Daniel Buda, membru al comisiei.

El a explicat că, după evaluarea dosarului Adinei Vălean, fără ca ea să fie audiată, avizul pozitiv a fost adoptat de 21 de voturi din 21. La fel, a primit aviz pozitiv cu unanimitate de voturi și propunerea Ungariei pentru funcția de comisar european, Oliver Várhelyi.

În schimb, propunerea Franței pentru portofoliul Pieței interne, Thierry Breton, a trecut la limită de Comisia JURI a Parlamentului European, în favoarea sa votând 12 membri, iar împotrivă – 11. În momentul votului din Comisia juridică a Parlamentului European, Adina Vălean era audiată în Comisiile de afaceri europene ale Parlamentului României.

Joi, Vălean va fi audiată în Comisia de transporturi a Parlamentului European, urmând ca pe 27 noiembrie, în plenara de la Strasbourg, Ursula von der Leyen să ceară votul de încredere asupra întregii Comisii Europene.

Urmăriți-ne pe Facebook.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele