Aeroportul din Tripoli a fost bombardat

104

Un avion militar a atacat astăzi aeroportul din Tripoli, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate libiene, citate de Mediafax.

Atacul a vizat pista Aeroportului Mitiga din Tripoli şi nu au fost semnalate victime. Nicio parte implicată în conflict nu a revendicat atacul care a vizat Aeroportul Mitiga.

Cel puțin 35 de persoane au fost ucise în confruntările militare din apropierea capitalei Tripoli între miliţiile loiale Guvernului de uniune naţională, recunoscut de comunitatea internațională, şi grupul numit Armata Naţională Libiană, condus de generalul Khalifa Haftar.

Peste 2.800 de persoane au fost evacuate, a anunţat astăzi Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiaţi (UNHCR). „Cele mai multe dintre familiile deplasate s-au mutat la rude care locuiesc în zone mai sigure, iar altele sunt în tabăra de refugiaţi din Tajoura“, a comunicat Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiaţi.

Angajaţii Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi sunt pe teren şi vor lua măsuri pentru salvarea persoanelor rămase captive în zonele de confruntări militare.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele