Antonio Lopez: Guvernul e un eșec. Diaspora românească este un exemplu pentru Spania

2 minute de lectură

Secretarul general al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopez a declarat că summitul popularilor este un exemplu atât pentru România, cât și pentru restul Europei, a criticat guvernarea PSD și i-a mulțumit jurnalistului Rareș Bogdan pentru implicarea în politică.

Lopez a spus, la  summitul PPE al liderilor locali și regionali, organizat la Romexpo, că Guvernul României este un eșec, iar în timp ce în Spania cetățenii se plâng că au prea multe autostrăzi, în România oamenii protestează cu nu au deloc, ceea ce este „ridicol”.

„E de departe cel mai mare eveniment pe care l-am produs în această campanie. Practic este un exemplu România pentru noi toți. Nu acest guvern, nu socialiștii de aici. Este un eșec. Nu aceasta e imaginea României. Imaginea României este aici, modestia, oameni care muncesc din greu. Diaspora românească este un exemplu pentru Spania și a ajutat foarte mult România. Mulțumesc și președintelui PNL, Ludovic Orban. Aceste zile am discutat cu el și ce plăcere mai mare poate fi decât să vorbești cu un politician care își asumă răspunderea. Conversațiile României au fost despre viitorul României. El m-a întrebat despre infrastructura din Spania, despre proiecte Am spus că în țara noasteă sunt nemulțumiți că se construiesc prea multe autostrăzi și aici protestează că nu se fac deloc. Este ridicol”, a spus Antonio Lopez, la Summitul PPE.

Secretarul general al PPE i-a încurajat pe candidații români la alegerile europarlamentare și i-a mulțumit jurnalistului Rareș Bogan, cel care deschide lista partidului la alegerile pentru PE, pentru că face pasul spre politică.

„Pentru că sunteți cei mai buni, știu că acum viitorii mei colegi de le lista europeană, Rareș Bogdan este cap de listă. Rareș mulțumesc foarte mult că ai făcut acest pas pentru a ajuta România și poporul român”, a mai spus Lopez.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele