Apple va lansa aplicația „COVID-19“ în colaborare cu Casa Albă

65
1 minut de lectură

Utilizatorii de iPhone din Statele Unite vor avea acces la aplicaţia COVID-19 care va fi lansată de Apple, aceasta ajutându-i să fie direcţionați către Centrul pentru Preveneria Bolilor. Cei care folosesc Windows şi Adroid vor putea să regăsească aceleaşi informaţii pe site-ul Apple, informează Reuters, preluat de Mediafax.

Apple şi Casa Albă au anunţat că producătorul de iPhone a lucrat cu administraţia Trump şi cu agenţiile federale pentru a lansa o aplicaţie şi un site care vor direcţiona utilizatorii către Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor.

Aplicaţia care va fi disponibilă în app store sub numele de COVID-19 va cere utilizatorilor informaţii despre simptome, locul unde se află şi factori de risc.

Ulterior, utilizatorii vor fi îndrumaţi din cadrul instituţiei de sănătate publică.

Ei vor putea regăsi în aplicaţie răspunsuri din partea Centrului la întrebări adresate cel mai frecvent despre coronavirus. Aceleaşi informaţii vor fi expuse şi pe site-ul oficial al companiei în secţiunea dedicată virusului şi vor putea fi accesate şi de pe dispozitivele non-Apple. ■

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele