Atac cu cuțitul la Londra. Un bărbat împușcat de poliție, doi răniți

40
1 minut de lectură
Captură video: The Independent

Duminică, Poliția Metropolitană a anunțat că un incident terorist a avut loc în sudul Londrei, în urma căruia un bărbat suspect a fost împușcat de ofițeri înarmați, după ce a înjunghiat două persoane, potrivit BBC, preluat de Mediafax.

Poliția Metropolitană a anunţat prin intermediul Twitter: „Un bărbat a fost împușcat de ofițeri înarmați în Streatham. În acest stadiu, se crede că un număr de oameni au fost înjunghiați. Situația este evaluată; incidentul a fost declarat ca fiind un act de terorism”.

Imaginile de pe reţelele sociale arată mai multe ambulanțe și mașini de poliție pe Streatham High Road, iar oamenii au scris că mai multe elicoptere survolează zona.

Un martor a declarat că a văzut un bărbat cu o macetă, care a fost urmărit de un poliţist îmbrăcat în civil înainte de a fi împușcat mortal.

„Bărbatul a fost împușcat. Cred că am auzit trei focuri de armă, dar nu pot să-mi amintesc”, a explicat acesta.

Două persoane au fost rănite în urma atacului cu cuţit care a avut loc duminică în sudul Londrei, a anunţat Poliţia Metropolitană, adăugând că așteaptă actualizări privind starea celor răniți.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele