Australian Open: Simona Halep, eliminată de Serena Williams

35
1 minut de lectură

Simona Halep (nr. 1 WTA) a fost eliminată, azi, în optimile de finală ale primului turneu de Grand Slam al anului, de către Serena Williams (nr. 16 WTA), la finalul unui meci ce a durat o oră și 48 de minute, încheiat cu 1-6, 6-4, 4-6, relatează Mediafax.

După un prim set slab, teminat în 20 de minute cu scorul 1-6, liderul mondial a revenit în setul secund, adjudecându-l în 38 de minute. Constănțeanca a împins meciul în decisiv și a părut că profită de ascendentul moral. La 3-2, pe serviciul americancei, Simona a avut două mingi de break, însă americanca a anulat ambele șanse.

Williams a făcut break la scorul de 3-3 în decisiv, s-a distanțat ulterior la 5-3, iar Simona a redus din diferență, 4-5. Sub privirile lui Venus Williams, sora mai mare, Serena a valorificat propriul serviciu și a închis meciul, 6-4, grație unui serviciu perfect.

„Am jucat cu liderul mondial, care este acolo pentru că merită. Ştiam că pot să joc tot mai bine şi am reuşit să fac diferenţa. Nu cedez niciodată. Lupt până la limite, muncesc mult pentru orice punct. E un miracol că sunt aici“, a comentat americanca la finalul meciului.

Serena Williams o va întâlni în sferturi pe Karolina Pliskova.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele