Barna: Anticipatele, singura soluție pentru ieșirea din criză

33
2 minute de lectură

Liderul USR Dan Barna a declarat că singura soluție pentru rezolvarea actualei crize politice sunt alegerile anticipate, în contextul în care președintele Klaus Iohannis a oferit trei șanse PSD pentru a conduce România, însă social-democrații au dat greș, informează Mediafax.

„Singura soluție democratică pentru ieșirea din actuala criză politică sunt alegerile anticipate. Președintele Iohannis a dat trei șanse PSD să conducă România și de trei ori PSD a eșuat. Acum guvernarea este blocată pentru că PSD se agață de guvernare, iar președintele nu are ce să le facă”, a scris Dan Barna, vineri, pe Facebook.

Liderul USR a adăugat că subiectul de interes în momentul de față îl constituie negocierile Vioricăi Dăncilă în Parlament, în loc să ne preocupe și să ne îngrijoreze plecarea tinerilor în străinătate.

„Anul trecut am mai pierdut 230.000 de oameni care au plecat din țară. Jumătate dintre tineri vor să plece. Ne împuținăm ca societate și avem obligația să vorbim despre această problemă și despre soluții, acum. Iar noi discutăm pe cine a mai cumpărat Dăncilă din târgul de parlamentari. Suntem într-o criză și avem nevoie urgent de o guvernare solidă și competentă. Avem nevoie de alegeri”, a conchis Barna.

Alianţa USR-PLUS a propus partidelor și șefului statului un pact politic pentru declanşarea alegerilor anticipate odată cu cele locale, deoarece este o soluţie care ar putea scoate România din criza produsă de actualul Guvern, care nu mai are susţinere.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi că respinge, din nou, remanierea cerută de premierul Viorica Dăncilă, spunând că o consideră nepotrivită.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele