Barna: PSD a pierdut majoritatea la Camera Deputaților

159
Foto: Agerpres
1 minut de lectură

Președintele USR, Dan Barna, spune că lipsa sesiunii de vot final la Camera Deputaţilor este legată de faptul că PSD ar fi pierdut majoritatea în forul legislativ.

Camera Deputaților nu va avea ședință de vot final în această săptămână, motiv pentru care votul pe moțiunea simplă a Opoziției pe tema justiției și a prestației lui Tudorel Toader în fruntea ministerului de resort va fi amânat.

Biroul Permanent a modificat luni programul de lucru al deputaților, care prevedea un vot final miercuri și activitate în comisii în zilele următoare.

Decizia este pusă în legătură și cu faptul că bugetul de stat ar urma să fie retrimis de președintele Klaus Iohannis în parlament, urmând ca acesta să fie adoptat într-o ședință comună a forului legislativ.

Dora Vulcan
Dora Vulcan a intrat în presă în 1992, după un stagiu la departamentul de strategie al unei campanii prezidențiale. A lucrat la agenția de știri a cotidianului România liberă, la secția de politică internă și apoi la cea de investigații, focusată pe domeniul justiției și pe ingerința politicului în anchetele penale. A fost stringer la BBC România și consultant de presă la Comisia Națională de Informatică a Guvernului României. A scris la Revista 22 despre plagiatele din mediul universitar.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele