Un autor al atacului din Kashmir a fost ucis de forțele armate indiene

37
1 minut de lectură

Principalul suspect în cazul atacului comis în februarie în regiunea Kashmirului indian, în urma căruia 46 de militari indieni au murit, se numără printre cei trei militanți uciși de forțele de securitate, informează Mediafax.

Mudasir Ahmed Khan, în vârstă de 23 de ani, face pare dintre cei trei militanți ai organizației teroriste Jaish-e-Mohammad care au fost omorâți în cadrul unei operațiuni a forțelor de securitate, desfășurate într-un oraș din districtul Pulwama.

Comandant local al organizației, Khan este presupus ca fiind „principalul suspect“ care a ajutat la executarea și coordonarea atacului.

Autoritățile încă desfășoară o anchetă pentru a stabili persoana care a furnizat materialele explozive și numărul total de militanți care au participat.

Un reprezentant al armatei indiene a informat că, în ultimele 21 de zile, forțele armate au „eliminat“ 18 teroriști, dintre care 14 aparțineau organizației Jaish-e-Mohammad.

Avioane militare indiene au efectuat la începutul lunii martie un raid aerian „preventiv“ în Kashmirul pakistanez, vizând poziţii ale grupului terorist Jaish-e-Mohammad, care a revendicat un atentat comis în Kashmirul indian, soldat cu moartea a 46 de militari. Miercuri, Pakistanul a doborât avioane de vânătoare indiene. Pilotul unuia dintre aparate a fost transferat vineri în India.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele