Iohannis a promulgat legea bugetului asigurărilor sociale

1 minut de lectură

Președintele Klaus Iohannis a anunțat luni că a decis să promulge legea bugetului asigurărilor sociale.

“Deşi nu ştim ce va face Guvernul cu legea plafoanelor, lege declarată neconstituţională (…), apoi ce va face Parlamentul cu legea bugetului de stat, am decis să promulg legea bugetului asigurărilor sociale de stat”, a anunțat Klaus Iohannis.

El și-a motivat decizia prin faptul că ”pensionarii nu trebuie să sufere din nou din cauza incompetenţei şi indiferenţei PSD”.

Preşedintele a mai spus că PSD este unicul vinovat pentru că România nu are un buget pe anul 2019.

“Declaraţiile mincinoase şi fuga de responsabilitate nu pot ascunde evidenţa: PSD este unicul vinovat de situaţia în care ne găsim şi că la jumătatea lunii martie nu avem buget”, a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni.

Dora Vulcan
Dora Vulcan a intrat în presă în 1992, după un stagiu la departamentul de strategie al unei campanii prezidențiale. A lucrat la agenția de știri a cotidianului România liberă, la secția de politică internă și apoi la cea de investigații, focusată pe domeniul justiției și pe ingerința politicului în anchetele penale. A fost stringer la BBC România și consultant de presă la Comisia Națională de Informatică a Guvernului României. A scris la Revista 22 despre plagiatele din mediul universitar.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele