Coreea de Sud urmăreşte atent activităţile balistice nord-coreene

14
Foto: Getty Images
1 minut de lectură

Coreea de Sud urmăreşte cu atenţie activităţile balistice şi spaţiale nord-coreene, pe fondul informaţiilor privind posibilitatea efectuării unor teste cu rachete, a anunțat astăzi armata sud-coreeană, citată de Mediafax.

Imagini obţinute prin satelit relevă reluarea activităţilor în poligoanele balistice nord-coreene Samundong şi Sohae (Tongchang-ri).

Cheong Seong-Chang, analist la Institutul Sejong, a avertizat că regimul Kim Jong-Un „ar putea încerca să demonstreze Statelor Unite că poate redeveni agresiv“.

Preşedintele SUA, Donld Trump, s-a întâlnit cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, în Vietnam, la 27-28 februarie, dar summitul pe tema denuclearizării a fost un eşec.

Marc Faur
Format ca artist plastic, Marc Faur a debutat în presă în anul 2001 ca jurnalist de externe la Agenția de știri Mediafax. Cariera sa profesională include publicații precum Realitatea Romanească și Libertatea. A mai colaborat la diferite reviste și a condus un periodic destinat iubitorilor și practicanțior de arte marțiale, Ki, Martial Sports & Philosophy.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele