BREAKING Plumb și Torcsany, candidatul Ungariei, declarați nepotriviți pentru Comisie

187
1 minut de lectură

Comisia pentru Afaceri Juridice (JURI) a Parlamentului European a decis, luni, prin vot, că Rovana Plumb și Laszlo Trocsanyi nu sunt apți pentru funcția de comisar european, a anunțat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, preluat de Mediafax. Comisia va trimite o scrisoare către președintele Parlamentului European, David Sassoli.

Postarea europarlamentarului Rareș Bogdan:

Breaking News:
RESPINSI din nou la VOT acum, amandoi candidatii, Plumb si Trocsany.
Vot 13+, 7- , Plumb
Așa se întâmpla și in cazul celui din Ungaria. VOT 12+, -9
Romania si Ungaria trebuie sa propuna alti candidati astazi, cel tarziu maine, pentru a putea intra si acestia pe proceduri.

“Fără avizul pozitiv al Comisiei Juridice nici măcar audierea în Comisia de specialitate nu poate avea loc. România trebuie să facă o nouă nominalizare. Avem nevoie de un comisar al României, nu de un comisar al PSD și al Vioricăi Dăncilă”, a scris pe Facebook și eurodeputatul Siegfriedn Mureșan.

Rovana Plumb a transmis luni o scrisoare Comisiei JURI din PE, în care precizează că împrumutul controversat a fost achitat cu două apartamente deținute de aceasta în România, astfel datoria care a generat îngrijorări în cadrul audierii sale în comisie nu mai există.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele