Britanicii sprijină înlocuirea imigranţilor din fabrici, cu roboţi

56
1 minut de lectură
WOLFSBURG, GERMANY - MARCH 01: Fanuc robots weld auto bodies at the Volkswagen factory on March 01, 2019 in Wolfsburg, Germany. Volkswagen is scheduled to hold its annual press conference to announce financial results for last year on March 12.(Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Experţii au prevăzut o criză a forţei de muncă după Brexit, dar britanicii se pronunţă pentru înlocuirea imigranţilor din fabrici cu roboţi, arată Daily Mail. 68 la sută dintre britanici au declarat că roboţii vor fi foarte importanţi pentru economia ţării lor.

Procentul creşte la 74% atunci când întrebarea priveşte modul în care roboţii vor devenii din ce în ce mai importanţi la locul de muncă al britanicilor.

Cifrele sunt reflectate de Trend Index 2020, publicat de germanii de la Automatica, târgul dedicat automatizării şi roboticii la Munchen.

În construcţii, unde sunt folosiţi cei mai mulţi dintre imigranţi, roboţii (echipamente staționare) care i-ar înlocui, ar fi obligaţi să se mişte.

Universitatea din Plymouth a construit un aparat în valoare de 700.000 de lire sterline, pentru a culege zmeură. Deocamdată, procesul ia mai mult de 1 minut pentru a culege un singur fruct. Aceeaşi universitate a elaborat şi o maşinărie pentru recoltarea de conopidă.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele