Calendarul mitingurilor PNL, USR și PSD aprobate de Primăria Capitalei

Gabriela Firea a declarat, marți, că a aprobat, în calitate de primar general, mitingurile PNL, USR și PSD, care vor avea loc în această lună în Capitală, subliniind că își dorește ca evenimentele să fie pașnice.

62
1 minut de lectură

„Pe 18 mai s-a aprobat deja în comisia de la PMB și am semnat și eu protocolul – un miting al PNL în Piața Victoriei. Pe 24 mai, o manifestare organizată de USR, în Parcul Izvor. Și săptămâna viitoare va fi organizat un eveniment și de către PSD. Ca primar general am aprobat toate evenimentele publice, conform Legii 50, care se vor desfășura în București”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, la RomâniaTV.

Primarul general a mai subliniat că face apel la toți cei care vor participa la mitinguri să nu creeze „lupte de stradă”.

La mitingul PNL va fi prezent și președintele Klaus Iohannis, măsurile de siguranță fiind, astfel, sporite.

Carmen Dan, a anunțat marți că structurile de poliție și de jandarmerie identifică persoanele violente de la mitingurile PSD, fiind „vizualizate imaginile”.

Ministrul a explicat că nu este nevoie să existe victime ale agresiunilor pentru deschiderea unei investigații penale și a spus că se așteaptă să aibă sprijinul procurorilor.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele