Captură de Lamborghini și Ferrari false, în Brazilia

191
1 minut de lectură

Poliția din statul Santa Catarina, din sudul Braziliei, a descins într-un atelier ilegal unde se produceau mașini false de lux.

Oficialii Unității de Investigații din cadrul Poliției Civile din Santa Catarina au confiscat opt replici asamblate parțial de Ferrari și Lamborghini, se arată într-un comunicat al poliției, citat de CNN.

Potrivit comunicatului, falsurile erau oferite pe mediile de socializare pentru sume cuprinse între 48.000 și 66.000 de dolari, mult sub prețul de listă al vehiculelor originale. Prețul minim pentru un Ferrari este de 215.000 de dolari.

Ustensile, matrițe și alte numeroase materiale specifice au fost de asemenea confiscate în raidul poliției.

Doi bărbați, tată și fiu, sunt proprietarii atelierului. Cei doi au fost arestați și vor fi puși sub acuzare pentru falsificarea de proprietate comercială. Suspecții sunt bănuiți a fi cei mai mari producători de vehicule false de lux din Brazilia.

Investigația a fost lansată când Ferrari și Lamborghini au contactat forțele de poliție din Santa Catarina.

Brazilia nu este singura țară unde se realizează asemenea falsuri. În 2010, un thailandez a devenit faimos pentru abilitatea sa de a construi replici după autoturisme precum Ferrari, Porsche și Aston Martin.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele