Câtă mazăre a importat România din Madagascar. Postare a Reprezentanței CE în ziua extrădării lui Radu Mazăre

67
1 minut de lectură

Reprezentanța Comisiei Europene în România a transmis, luni pe Facebook, că UE a importat, anul trecut, 179.000 de kilograme de mazăre din Madagascar, în valoare de peste 800.000 de euro. Postarea vine în contextul în care fostul primar al Constanței Radu Mazăre va fi adus luni în țară.

„În 2018, Uniunea Europeană a importat 179.000 de kilograme de mazăre din Republica Madagascar, cu o valoare totală de peste 800.000 de euro”, arată mesajul pe Facebook al Reprezentanței CE în România.

Radu Ștefan Mazăre este în custodia Poliției Române, au anunțat și reprezentanții instituției, precizând că întoarcerea fostului primar al Constanței pe teritoriul României va avea loc luni.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că fostul primar al Constanței va sosi pe Aeroportul Henri Coandă București, luni seară, la ora 20.10, fiind posibil ca aeronava cu care vine Radu Mazăre să aibă escală la Paris.

Potrivit procedurilor, după ce este adus în țară, fostul primar trebuie încarcerat și apoi plasat în perioada de carantină de 21 zile.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele