Ce cadou îi iei iubitului de Craciun? (P)

27
3 minute de lectură

Sezonul de cumpărături pentru cadourile de Crăciun se apropie cu repeziciune. Nu mai aștepta până în ultima secundă să cumperi cadoul potrivit pentru persoana iubită.

Când cumperi un cadou pentru iubit sau soț, nu trebuie sa cheltui foarte mulți bani ca sa-i demonstrezi cât de mult îl iubești.

În cazul în care ești în pană de idei în găsirea cadoului potrivit iată câteva sugestii care te pot ajuta să își surprinzi iubitul în noaptea de Crăciun.

Portofele bărbați

Când vrei sa alegi un cadou pentru iubit trebuie sa te gândești la ceva folositor. Bărbații sunt ființe practice care pun valoare pe un cadou util pe care îl pot folosi zilnic.

Dacă o femeie poate purta jumătate de casă într-o geantă, pentru un bărbat lucrurile nu stau la fel de simplu. Printre singurele accesorii purtate de domni se află portofele de bărbați. Acest mic accesoriu este extrem de practic și poate să reprezinte un cadou inspirat fiind stilat, elegant,  practic, și în plus nu este foarte costisitor.

Unui bărbat sobru, care poarta o ținuta clasică, îi este potrivit un portofel din piele negru, simplu.

Geci de piele

Câteodată cadoul potrivit este cel mai greu de ales pentru o persoană deosebită. Totul este mai ușor dacă cunoști bine gusturile si stilul vestimentar al iubitului tău. Niciodată nu ai destule haine iar daca iubitul tău este o persoană în pas cu trendurile, o piesă vestimentară clasică poate să fie cadoul ideal.

Un simbol al nonconformismului și al rebeliunii la începuturile sale, geaca de piele rămâne un articol vestimentar ce nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat.

De la ținutele tipice motocicliștilor, la ținute moderne și chic, există câteva zeci de modele de geci piele care creează un stil nonconformist.

Ceas de mână

Un cadou foarte potrivit pentru un bărbat este un ceas de mână. Este unul dintre cele mai îndrăgite accesorii bărbătești și nu vei putea da greș cu un astfel de cadou.

Oferta este vastă și ai la dispoziție mii de modele de ceasuri. Pentru a fi un cadou original poți să gravezi un citat romantic pe spatele ceasului sau pe brățara acestuia.  

O vacanță

Crăciunul e o perioadă romantică iar dacă bugetul îți permite, poți opta pentru un cadou-vacanță în unul dintre orașele romantice ale Europei. Târgurile de Crăciun în orașe precum Viena, Praga sau Londra sunt la mare căutare în materie de cadouri. Dacă sunt cumpărate din timp, biletele de avion pot fi extrem de accesibile chiar și in această perioadă.

Gadget-uri sau Jocuri

În sinea lor bărbații rămân niște copii. O pereche de ochelari de realitate virtuală pot reprezenta o idee inspirată pentru un cadou de Crăciun. Cărțile de joc, dronele, un joc video sau un puzzle 3D sunt alte idei de cadouri ce pot fi apreciate de iubitul tău.

Important este să alegi un cadou care să-i fie pe plac, să-i aducă zâmbetul larg pe chip și să-i arăți cât de mult îl cunoști și îl iubești.

Sursa https://pixabay.com/photos/gifts-background-decoration-present-2998593/

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele