Cele mai bune linii aeriene pentru 2020

33
3 minute de lectură

Urmăriți-ne și pe Facebook

Air New Zealand a fost desemnată cea mai bună linie aeriană pentru anul 2020, potrivit topului anunțat pentru anul viitor de către site-ul AirlineRatings.com.

Potrivit site-ului, performanța operatorului, inovațiile inflight și mai ales istoricul de siguranță, precum și gradul de motivație al personalului au asigurat locul întâi pentru Air New Zealand, care a devansat câștigătorul de anul trecut, Singapore Airlines. Este a șasea victorie pentru Air New Zealand.

Premiul Excelenței Aeriene recunoaște cele mai elegante săli de așteptare, cele mai bune cabine de clasa întâi și cele mai reușite sisteme de divertisment în timpul zborului.

„În analiza noastră, Air New Zealand a ieșit pe primul loc în majoritatea criteriilor noastre, ceea ce este extraordinar având în vedere că s-a aflat în competiție cu linii aeriene de dimensiuni și resurse mult mai mari“, a comentat redactorul-șef AirlineRatings.com, Geoffrey Thomas, citat de CNN.

Inovație și sustenabilitate

Pe parcursul anului 2019, companiile s-au concentrat mai mult asupra zborurilor pe distanțe mari și a reducerii emisiilor de dioxid de carbon.

Potrivit lui Geoffrey Thomas, Air New Zealand și-a cimentat statutul de companie conștientă din punct de vedere ecologic prin menținerea unei flote de aparate noi.

„În ultimii zece ani, compania și-a redus emisiile de carbon cu aproape 22%, peste media înregistrată la nivelul industriei“, a explicat el. „Operatorul s-a aflat în fruntea mai multor inițiative importante ale industriei, cum ar fi biocombustibilul, rute aeriene mai eficiente, precum și a unei serii de îmbunătățiri la sol, cum ar fi utilizarea de vehicule electrice“, a continuat Thomas.

Premiile AirlineRatings.com sunt decise de șapte editori cu experiență, în baza datelor internaționale și guvernamentale privind siguranța, alături de alte 12 criterii, între care vechimea flotei, recenzii realizate de călători, rating de investiții, personal, oferte și profitabilitate.

Qantas, care realizează în prezent o serie de teste pentru o cursă de 19 ore între Londra și Sydney, s-a plasat pe poziția a patra, însă a obținut premii pentru cele mai bune servicii pe curse interne și cele mai bune săli de așteptare. Cu toate acestea, compania nu a câștigat premiul pentru curse pe distanțe lungi, acesta fiind obținut de Delta Air Lines pentru Americi, Lufthansa în Europa, Emirate pentru Orientul Mijlociu / Africa și Cathay Pacific Airways pentru regiunea Asia-Pacific.

Câștigătorul de anul trecut, Singapore Airlines, a câștigat premiul pentru cea mai bună cabină pentru clasa întâi.

„Pentru editori, competiția s-a dat între câștigător și Singapore Airlines, Qantas și All Nipon Airways“, a precizat Thomas.

În ceea ce privește companiile low-cost, JetBlue a câștigat pentru Americi, Wizz a câștigat în Europa, Air Arabia în Orientul Mijlociu și Africa și Air Asia/Air Asia X în regiunea Asia-Pacific.

Topul AirlineRatings.com pentru 2020

1. Air New Zealand

2. Singapore Airlines

3. All Nippon Airways

4. Qantas

5. Cathay Pacific

6. Emirates

7. Virgin Atlantic

8. EVA Air

9. Qatar Airways

10. Virgin Australia

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele