Ciolacu: Cât timp Dragnea era suspectat de infracțiuni, nu putea fi portdrapel

24
2 minute de lectură
Sursa: Facebook/ Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că PSD a pierdut alegerile și pentru că mesajul a fost axat pe problemele din Justiție și că atât timp cât asupra lui Liviu Dragnea existau niște suspiciuni privind niște infracțiuni, nu putea să fie port-drapelul acestor modificări, relatează Mediafax.

Urmăriți-ne și pe Facebook

„A fost un mesaj axat foarte mult pe problemele din Justiție, chiar dacă anumite probleme invocate de către partid, fosta conducere, erau reale, adică nu putem spune,adică eu unul nu pot spune că Justiția a funcționat într-o normalitate, în ultimii ani, dimpotrivă, trebuiau făcute anumite modificări. Nu am găsit comunicatorii cei mai buni să facă aceste comunicări și să aducă argumentele acestor modificări, și nu în ultimul rând, fără să critic sau să merg cu o direcție către fostul președinte Liviu Dragnea, atât timp cât președintele partidului, asupra lui existau niște suspiciuni privind niște infracțiuni, nu putea să fie port-drapelul acestor modificări“, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat de ce PSD a pierdut alegerile.

Ciolacu a mai spus că Opoziția a speculat acest lucru, pentru că așa se procedează în politică.

De asemenea, Ciolacu a mai spus că social-democrații fac o analiză „din punct de vedere al cifrelor și al mutațiilor votanților“. ■

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele