Ciolacu, despre PNL: Chiulesc, apoi își rup cămașa la televizor de grija țării!

20
2 minute de lectură
Sursa: Facebook

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a afirmat că PNL chiulește la plen când este vorba de votat proiecte de lege, însă apoi liberalii „își rup cămașa de pe ei la televizor de grija țării”, informează Mediafax.

„USR a pus condiție PNL că votează guvernul DOAR dacă trece legea cu alegerea primarilor în două tururi. Ce face PNL când e vot în Senat?! Chiulește, evident! Doar 10 senatori PNL din 26 au venit la vot! Asta să știți când îi mai auziți rupându-și cămașa de pe ei la televizor de grija țării! Un lucru e clar: colegii de la PNL să mai ia niște meditații la fizică, puterea se măsoară în wați(W), nu în Q-li!”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, Facebook.

Social-democratul a adăugat că PSD și UDMR au rămas consecvente cu privire la proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

„PSD și UDMR au rămas consecvente și au votat împotrivă. Proiectul a fost RESPINS. Dar cum rămâne cu guvernarea mult promisă?! Cum rămâne cu responsabilitatea față de oameni?! Sau poate că, de fapt, fără voturile foștilor pesediști acum plecați la alte partide nu pot să facă nimic singuri”, a conchis Ciolacu.

Reacția lui Marcel Ciolacu vine în contextul în care, miercuri, senatorii au respins propunerea legislativă a USR, care prevede revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin în cazul în care niciunul dintre candidați nu întrunește majoritatea de voturi. Proiectul a fost respins cu 47 de voturi „împotrivă” și 33 de voturi „pentru”.

La votul din Senat, doar 10 senatori PNL au fost prezenți.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele