Ciolacu: O susțin din orice poziție pe Gabriela Firea

29
1 minut de lectură
Sursa: Facebook/ Marcel Ciolacu

Duminică seară, Marcel Ciolacu a anunțat că Gabriela Firea va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, de data aceasta din partea PSD. El a precizat că o va susține pe Firea din toate pozițiile pe care le deține, inclusiv din cea de președinte al Camerei Deputaților, informează Mediafax.

„Doamna Gabriela Firea deja s-a exprimat public și tot în Comitetul Executiv, primii care îşi arată intenţia să candideze sunt cei care sunt în acest moment în funcţii, atât la Consilii Judeţene, cât şi la primării, urmează să facem anumite sondaje în județe dacă sunt solicitate sau dacă conducerea centrală va considera că este nevoie, dar categoric doamna Gabriela Firea va fi candidata și eu o să o susțin din orice poziție, fie de simplu membru PSD, fie de președinte, fie de președinte la Cameră sau de președinte la Buzău”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Gabriela Firea a spus, miercuri seara, că va candida la alegerile locale pentru un nou mandat de primar al Capitalei, precizând că se așteaptă ca 2020 să fie un an greu, dar că este „pregătită de luptă”.

Urmăriți-ne și pe Facebook.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele