Cioloș: Susținem obiectivele enunțate de USR în proiectul de acord discutat cu premierul desemnat

20
1 minut de lectură

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, se declară bucuros că partenerii din Uniunea Salvaţi România au găsit calea prin care să susţină învestirea guvernului, precizând că formaţiunea pe care o conduce sprijină toate obiectivele enunţate de USR în proiectul de acord discutat cu premierul desemnat, conform Agerpres.

„Mă bucur că partenerii noştri de la USR au găsit calea prin care să susţină învestirea unui guvern care promite că îşi va asuma priorităţile noastre. În felul acesta răspundem dorinţei majorităţii cetăţenilor români de a trimite acasă de urgenţă guvernarea catastrofală a PSD şi de a crea premisele pentru o guvernare mai coerentă, în interesul oamenilor. Susţinem toate obiectivele enunţate de partenerii din USR în proiectul de acord discutat cu premierul desemnat Ludovic Orban”, a scris Dacian Cioloş, miercuri, pe Facebook.

El subliniază că aceste obiective trebuie puse cât mai repede în practică şi, de aceea, trebuie asumată răspunderea Guvernului pe un pachet de patru legi, mai informează Agerpres.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele