Codrin Ștefănescu: Nu a existat nicio înțelegere între Dăncilă și Iohannis

25
2 minute de lectură

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu a afirmat, vineri, că nu a existat nicio înțelegere între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă cu privire la alegerile prezidențiale, iar declarațiile lui Paul Stănescu nu au legătură cu realitatea, informează Mediafax.

„Nu a existat nicio înțelegere între Viorică Dăncilă și Iohannis! Nici urmă de blat! Și o spun chiar eu. Pentru că am fost în miezul acestei campanii și știu exact cât de mult ne-am luptat pentru victorie. Am fost învinși într-o competiție acerbă și ne-am recunoscut înfrângerea. Cu toții! Declarațiile lui Paul Stănescu nu au legătură cu realitatea. Și nu înțeleg încă cum de-a ajuns la concluzia asta. Sau cine i-a sugerat această idee bizară.”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, spune că după alegerile europarlamentare s-a înțeles cu Dăncilă să nu fie organizat congres în 2019 și să nu candideze la Președinție. „Mariajul ăsta al nostru a durat foarte puțin, șapte, opt zile”, a explicat el.

Acesta a mai spus joi, la Slatina, că „bătuse palma” cu Viorica Dăncilă să nu intre în cursa pentru Cotroceni, dar Viorica Dăncilă a încălcat înțelegerea după o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis.

În schimb, Klaus Iohannis a afirmat, întrebat dacă a avut o discuție cu Viorica Dăncilă în care să o convingă să candideze la prezidențiale, că PSD a convins-o să fie prezidențiabilul partidului.

Viorica Dăncilă a explicat că este nedumirită de afirmațiile lui Paul Stănescu potrivit cărora ar fi decis să candideze la prezidențiale după o discuție cu Klaus Iohannis. Fostul lider al PSD a precizat că nu este „nici cel mai mic sâmbure de adevăr” în declarațiile acestuia.

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele