Codrin Ștefănescu: PSD a anulat mitingul programat pentru 22 mai la București

67
2 minute de lectură

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că partidul nu va organiza un miting la 22 mai, la Romexpo, în Capitală. Acesta a spus că social-democrații nu au dorit blocarea traficului din București și că fiecare județ urmează să aibă câte două mari întâlniri pe zone, informează Mediafax.

„Am hotărât de comun acord cu colegii din conducerea PSD să anulăm mitingul de pe 22 mai de la București de la Romexpo din următoarele motive: am hotărât ca saptămâna viitoare toți să se ocupe doar de activitățile de campanie din teritoriu; săptămâna viitoare vor avea loc la nivelul fiecărui județ în medie cam două întâlniri mari pe zone, care, în cazul organizării acestui miting, urmau să fie anulate; toată lumea și-ar fi dorit un miting cu mai mult de 150 de mii de participanți în Piața Victoriei, dar în cursul săptămânii asta înseamnă că urma să blocăm pentru foarte multe ore, nu numai centrul Bucureștiului, circulația pe foarte multe artere și nu dorim să creăm un disconfort celor din București, mai ales în cursul săptămânii“, a declarat Codrin Ștefănescu.

Ștefănescu a mai spus că se va ține mitingul din Târgoviște, de duminică, iar săptămâna viitoare vor avea loc ultimele pregătiri cu activiștii de partid înaintea alegerilor europarlamentare.

„Toată lumea rămâne în dispozitiv în teritoriu pentru că săptămâna viitoare vor avea loc și ultimele pregătiri cu toți activiștii de partid și cu toți responsabilii de zonă. Analizând toate aceste aspecte, am hotărât să anulăm mitingul de la București, nu pe cel de la Dâmbovița, din Târgoviște, de pe 19, care rămâne conform programului în vigoare. Vom participa cu toții acolo”, a mai spus secretarul general PSD.

PSD a avut mitinguri, săptămâna trecută, la Iași și Galați. Manifestația de la Iași de joia trecută a avut loc cu ocazia Zilei Europei și în aceeași zi cu summitul liderilor Uniunii Europene de la Sibiu. La mitingul PSD de sâmbătă, la Galați, a participat și premierul Viorica Dăncilă.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele